μπαρτσελονα μπαγερν 2 8

Μπαρτσελόνα Μπάγερν 2-8 Τελικό LIVE. Παρακολουθήστε live στις 2200 τη μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League.


Oi Nyxtes Tromoy Sto Champions League Videos Photos Television Flatscreen Tv Flat Screen

Μέσα σε μισή ώρα οι Βαυαροί του Χάνσι Φλικ καθάρισαν την νίκη.

μπαρτσελονα μπαγερν 2 8. Πριν καν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά από την έναρξη. Άγριος καβγάς στις φυλακέ. Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με το εκκωφαντικό 8-2 τελικά τη Μπαρτσελόνα πέρασε στους 4 του Champions League κι έστειλε μήνυμα για την κούπα.

Η Μπάγερν Μονάχο συνέτριψε με 8-2 την Μπαρτσελόνα σε μία εντυπωσιακή βραδιά για τους Βαυαρούς. Αυτή κι αν ήταν Μπάρτσα. Σε μια άνευ προηγούμενου παράσταση η Μπάγερν διέσυρε συνέτριψε ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 8-2 και συναντά στα ημιτελικά τη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Λιόν ο νικητής του τελευταίου προημιτελικού θα κριθεί το Σάββατο Το ματς ξεκίνησε με απίστευτο ρυθμό και δράση προϊδεάζοντας για την τρελή εξέλιξή του.

Η ορμή με την οποία οι Βαυαροί παρέσυραν τους Καταλανούς ήταν αυτή που περίμεναν αρκετοί φίλαθλοι πριν από τον αγώνα. Η τρομακτική Μπάγερν Μονάχου ξεφτίλισε 8-2 τη Μπαρτσελόνα και πέρασε πανηγυρικά στον ημιτελικό του Champions League βάζοντας πλώρη για την κατάκτησή του με ρεκόρ. Οι Καταλανοί στα γήπεδα της Πορτογαλίας υπέστησαν τη μεγαλύτερη ήττα στην Ιστορία τους σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Μέχρι και ο Κουτίνιο που ανήκει στη Μπαρτσελόνα έβαλε δύο γκολ στο 87 και 89 και διαμόρφωσε το τελικό 2-8. Η Μπάγερν Μονάχου έκανε πλάκα στους Μπλαουγκράνα στο υποτιθέμενο ντέρμπι των 8 του Champions League διέλυσε την παρέα του Μέσι 8-2 και πήρε άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά. Οι Βαυαροί πέτυχαν μια ιστορική νίκη με 8-2 απέναντι σε μια ομάδα που μόνοι οι φανέλες της θύμιζαν Μπαρτσελόνα.

Euroleague barcelona 17082021 - 1519 Η Μπαρτσελόνα περιμένει την απόφαση του Γκασόλ και παρακολουθεί τις εξελίξεις με Ντεκ. Μπαρτσελονα - Μπαγερν 2-8 Αρχεία Sports365. Μπαρτσελόνα Μπάγερν 2 8.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την απόλυτη ταπείνωση και ηττήθηκε με 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου. ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Από άλλον πλανήτη η Μπάγερν έσπασε τα φρένα και με το θεότρελο 2-8 επί της Μπαρτσελόνα την υποχρέωσε στην πιο μαύρη βραδιά της ιστορίας της.

Τέσσερα στο Μόναχο και τρία στη Βαρκελώνη. Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου. Ένα ματς που έστειλε πανηγυρικά.

La liga arsenal barcelona 17082021 - 1442 Εφικτή η ανταλλαγή Ομπαμεγιάνγκ - Κουτίνιο σε Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ vid 10. Ταπείνωση διασυρμός τρομακτικό. Ένα ποδοσφαιρικό αριστούργημα παρουσίασε η Μπάγερν στο χορτάρι του Ντα Λουζ και διέλυσε 8-2 την Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό του Final-8 του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα από το 1955 έχει συμμετάσχει σε 552 παιχνίδια και ουδέποτε είχε δεχτεί τόσα πολλά τέρματα. Τα αλαζονικά λόγια του πρώην παίκτη της Μπάγερν και νυν της Μπαρτσελόνα Αρτούρο Βιδάλ ίσως ήταν το μοναδικό στοιχείο που έλειπε ώστε να. Το 2013 σε διπλά ματς η Μπάγερν Μονάχου είχε βάλει συνολικά.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League. Η ιστορική ήττα με 8-2 της Μπαρτσελόνα από τη Μπαγέρν Μονάχου απασχολεί το σύνολο των αθλητικών εφημερίδων στην Ισπανία. Το 2013 σε διπλά ματς η Μπάγερν Μονάχου είχε βάλει συνολικά επτά γκολ στη Μπαρτσελόνα.

Πιάστηκαν στα χέρια Λιγνάδης Φιλιππίδης. Έναν αδιανόητο διασυρμό που θα τον θυμάται για χρόνια υπέστη η Μπαρτσελόνα από την Μπαγερν στον αγώνα για την πρόκριση στους 4 του Champions League. Τι Βραζιλία-Γερμανία 1-7 τι Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 2-8 για τα προημιτελικά του Champions League.

Η τρομακτική Μπάγερν Μονάχου ξεφτίλισε 8-2 τη Μπαρτσελόνα και πέρασε πανηγυρικά στον ημιτελικό του Champions League βάζοντας πλώρη για την κατάκτησή του με ρεκόρ. Στο 63 ο Κίμιχ έκανε το 2-5 και στο 82 ο Λεβαντόφσκι το 2-6. Μπαρτσελόνα Μπάγερν Μονάχου 2-8 Μια Μπάγερν από άλλο πλανήτη σκόρπισε την τραγική Μπαρτσελόνα με 8-2 έχοντας ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ και έκλεισε εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του.


Juventus Vs Bayern Munich This Game Was Hard To Watch Because I Love Both Teams Red Leather Jacket Bayern Munich Juventus


Den Eprepe Na Se Diw3oyn 8a Einai Periergo Na Se Blepw Me Allh Fanela Neymar Sports Lionel Messi


Pin On Real Madrid


Pin On Wallpaper


Pin On Soccer


Barcelona Mungkar Di Kandan Ketika Melawan Ac Milan Bdbola Com Play Soccer Sports Soccer


Ucl Qf Juventus Bayern Munich 0 2 The Germans On Sems Bayern Munich Juventus Bayern


Uefa Champions League Draw News Fifamoro Uefa Champions League Champions League Champions League Draw


Pin On Idrees Gambo


Pin On Barcelona Fc Logo


Bromance Football Soccer Guys Messi Funny Messi



Barcelona Keok Dikandang Ac Milan 0 2 Bdbola Com Play Soccer Champions League Ac Milan


Pin On Football Insider Broadcast


Mpartselona Mpagern 2 8 Th Diesyre Kai Grafei Istoria Video Photos Bayern Munich Bayern Champions League Semi Finals


Pin On Mpartselona


Pin On Football


Noticias Sabor809 On Twitter Champions League Draw Champions League 2016 Champions League


Real Go Top With Clever Benzema Assist Real Madrid Madrid La Liga

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "μπαρτσελονα μπαγερν 2 8"

Posting Komentar